Webináře

No Schedule

Nahráno dne

November

09

2023

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Slovenský jazyk

Zyxel rozdáva hardvér zadarmo

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Slovenský jazyk

Prezentující

Zobrazit více

Popis

Zvýšte výkon WiFi a bezpečnosť siete vďaka WiFi 7 novinkám a promo akciám. Zaradiť vyššiu rýchlosť na WiFi 7 je teraz možné s novým prístupovým bodom WBE660S, ktorý Vám predstavíme. A nezabudneme ani na skvelé promo akcie, s ktorými je zabezpečenie firemných sietí ešte lákavejšie a výhodnejšie.

Štítek

Security
10.00am - 11.00am BST 11.00am - 12.00pm CEST 11.00am - 12.00pm EET 09.00am - 10.00am GMT 12.00pm - 01.00pm TRT

Nahráno dne

November

07

2023

02.00pm - 03.00pm CET

1h0m

Česky

Nová úroveň bezpečnosti má jméno USG FLEX H

02.00pm - 03.00pm CET

1h0m

Česky

Prezentující

Zobrazit více

Popis

Odhalte s námi novou generaci firewallů řady USG FLEX H. Na tomto webináři vám představíme nový hardware platformy USG FLEX H spolu s novým operačním systémem a jeho licenčním modelem.

Štítek

Security
02.00pm - 03.00pm BST 03.00pm - 04.00pm CEST 03.00pm - 04.00pm EET 01.00pm - 02.00pm GMT 04.00pm - 05.00pm TRT

Nahráno dne

March

07

2023

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Česky

Přístupové body Zyxel a Multi-Gigové přepínače pro každou síť

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Česky

Prezentující

Petr Koudelka

Petr Koudelka

Senior Sales Engineer

Zobrazit více

Popis

Uvidíte přehled přístupových bodů pro základní i náročné použití, informace o jejich funkcích a benefitech, nové modely WiFi 6E využívající 6GHz frekvenci a MultiGigové přepínače podporující rychlosti 2,5, 5 a 10Gbit a aktuální technické informace.
10.00am - 11.00am BST 11.00am - 12.00pm CEST 11.00am - 12.00pm EET 09.00am - 10.00am GMT 12.00pm - 01.00pm TRT

Nahráno dne

October

05

2022

09.00am - 03.30pm CEST

6h30m

Česky

ZCNE Course Event

09.00am - 03.30pm CEST

6h30m

Česky

Prezentující

Petr Koudelka

Petr Koudelka

Senior Sales Engineer

Zobrazit více

Popis

V kurzu ZCNE Security Level se zaměříme na vysvětlení základních bezpečnostních technologií s praktickými příklady LABů a scénáři řešení. Získáte představu o základní architektuře systému ZyWALL USG FLEX a ATP s příklady konfigurací a představíme pokročilé nastavení NAT, Unified Security Policy, ochranu pomocí UTM a efektivní řízení webových aplikací – jako jsou například Facebook, Youtube a další. Naučíte se implementovat připojení VPN a porovnáním všech dostupných možností vybrat to nejlepší pro danou situaci.

Formát kurzu:
Kurz je určen pro resellery, technické pracovníky, IT konzultanty a administrátory sítí a probíhá v českém jazyce prezenční formou nebo online. V případě online výuky mají účastníci vzdálený přístup do fyzických labů, ve kterých probíhají praktické ukázky. Školení se skládá z teoretických bloků, na jejichž konci následuje praktická ukázka nastavení.
Snažíme se docílit, aby každý účastník školení měl k dispozici hardware sám pro sebe, z důvodů co nejefektivnějšího procvičení praktických ukázek. Proto je kurz koncipován pro malý počet účastníků.

 

Agenda

Obsah:
• Module_1_BasicSetting
o Seznámení se základním ovládáním firewallu
o Údržba zařízení
• Module_2_InterfaceandPort
o Popis rozhraní, jejich specifikace a práce s nimi
o Vyvažování více konektivit a záloha
• Module_3_MyZyxel
o Registrace zařízení a práce s licencemi
• Module_4_EasyMode
o Zjednodušené nastavení jako na domácím routeru
• Module_5_Object
o Popis objektů a práce a nimi
o Efektivní práce s firewallem
• Module_6_NAT
o Virtual server většina zná, ale na tomto firewallu se posunete do nové dimenze
o Pro více serverů se stejnou službou, firewall rozloží jejich vytížení
• Module_7_UnifiedSecurityPolicyUSGSeriesOnly
o Základní popis UTM funkcí Antivirus, IDP, Application patrol, Content filtering, GEO IP, SSL inspekce a Antispam pro starší řadu firewallů USG
• Module_8_SecurityServicesUSGFLEXATPSeries
o Základní popis UTM funkcí Antivirus, IDP, Applkication patrol, Content filtering a jeho DNS verze, GEO IP, SSL inspekce, Email Security, IP reputační filtr a Sandboxing pro řadu firewallů USG FLEX a ATP
• Module_9_VPN_Overview
o Základní popis a vysvětlení pojmů jako HASH, šifra, DH, …
o Vysvětlení základních rozdílů různých VPN tunelů
• Module_10_IPSec_VPN
o Detailní seznámení s protokolem IPSec, vysvětlení všech pojmů a jeho sestavování
o Vysvětlení diagnostiky v případě problémů a jejich řešení
• Module_11_L2TPoverIPSecVPN
o Detailní seznámení s protokolem L2TP over IPSec
• Module_12_SSLVPN
o Detailní seznámení s protokolem SSL VPN
• Module_13_PolicyRoute
o Priorita routingu a vysvětlení síly směrování statických typů routingu

Štítek

Security
08.00am - 02.30pm BST 08.00am - 02.30pm CET 09.00am - 03.30pm EET 07.00am - 01.30pm GMT 10.00am - 04.30pm TRT

Nahráno dne

October

04

2022

09.00am - 03.30pm CEST

6h30m

Česky

ZCNE Course Event

09.00am - 03.30pm CEST

6h30m

Česky

Prezentující

Petr Koudelka

Petr Koudelka

Senior Sales Engineer

Zobrazit více

Popis

V kurzu ZCNE Security Level se zaměříme na vysvětlení základních bezpečnostních technologií s praktickými příklady LABů a scénáři řešení. Získáte představu o základní architektuře systému ZyWALL USG FLEX a ATP s příklady konfigurací a představíme pokročilé nastavení NAT, Unified Security Policy, ochranu pomocí UTM a efektivní řízení webových aplikací – jako jsou například Facebook, Youtube a další. Naučíte se implementovat připojení VPN a porovnáním všech dostupných možností vybrat to nejlepší pro danou situaci.

Formát kurzu:
Kurz je určen pro resellery, technické pracovníky, IT konzultanty a administrátory sítí a probíhá v českém jazyce prezenční formou nebo online. V případě online výuky mají účastníci vzdálený přístup do fyzických labů, ve kterých probíhají praktické ukázky. Školení se skládá z teoretických bloků, na jejichž konci následuje praktická ukázka nastavení.
Snažíme se docílit, aby každý účastník školení měl k dispozici hardware sám pro sebe, z důvodů co nejefektivnějšího procvičení praktických ukázek. Proto je kurz koncipován pro malý počet účastníků.

 

Agenda

Obsah:
• Module_1_BasicSetting
o Seznámení se základním ovládáním firewallu
o Údržba zařízení
• Module_2_InterfaceandPort
o Popis rozhraní, jejich specifikace a práce s nimi
o Vyvažování více konektivit a záloha
• Module_3_MyZyxel
o Registrace zařízení a práce s licencemi
• Module_4_EasyMode
o Zjednodušené nastavení jako na domácím routeru
• Module_5_Object
o Popis objektů a práce a nimi
o Efektivní práce s firewallem
• Module_6_NAT
o Virtual server většina zná, ale na tomto firewallu se posunete do nové dimenze
o Pro více serverů se stejnou službou, firewall rozloží jejich vytížení
• Module_7_UnifiedSecurityPolicyUSGSeriesOnly
o Základní popis UTM funkcí Antivirus, IDP, Application patrol, Content filtering, GEO IP, SSL inspekce a Antispam pro starší řadu firewallů USG
• Module_8_SecurityServicesUSGFLEXATPSeries
o Základní popis UTM funkcí Antivirus, IDP, Applkication patrol, Content filtering a jeho DNS verze, GEO IP, SSL inspekce, Email Security, IP reputační filtr a Sandboxing pro řadu firewallů USG FLEX a ATP
• Module_9_VPN_Overview
o Základní popis a vysvětlení pojmů jako HASH, šifra, DH, …
o Vysvětlení základních rozdílů různých VPN tunelů
• Module_10_IPSec_VPN
o Detailní seznámení s protokolem IPSec, vysvětlení všech pojmů a jeho sestavování
o Vysvětlení diagnostiky v případě problémů a jejich řešení
• Module_11_L2TPoverIPSecVPN
o Detailní seznámení s protokolem L2TP over IPSec
• Module_12_SSLVPN
o Detailní seznámení s protokolem SSL VPN
• Module_13_PolicyRoute
o Priorita routingu a vysvětlení síly směrování statických typů routingu

Štítek

Security
08.00am - 02.30pm BST 08.00am - 02.30pm CET 09.00am - 03.30pm EET 07.00am - 01.30pm GMT 10.00am - 04.30pm TRT

Nahráno dne

September

22

2022

02.00pm - 03.00pm CEST

1h0m

Česky

VPN na cestách bezpečně a spolehlivě

02.00pm - 03.00pm CEST

1h0m

Česky

Prezentující

Petr Koudelka

Petr Koudelka

Senior Sales Engineer

Zobrazit více

Popis

Hlavní body webináře:
Proč VPN, znáte všechna nebezpečí
Topologie řešení
Jednotlivé typy VPN a jejich provozní podmínky
ICSA certifikace a kompatibilita
Otevřeme VPN i ke cloudovým poskytovatelům služeb
SD-WAN a jeho výhody
Secure WiFi
Výběr tunelu a licenční politika
Portfolio firewallů Zyxel
01.00pm - 02.00pm BST 01.00pm - 02.00pm CET 02.00pm - 03.00pm EET 12.00pm - 01.00pm GMT 03.00pm - 04.00pm TRT

Nahráno dne

August

23

2022

02.00pm - 03.00pm CEST

1h0m

Česky

WiFi od domácí kanceláře až po kongresový sál

02.00pm - 03.00pm CEST

1h0m

Česky

Prezentující

Zobrazit více

Popis

Hlavní body webináře:
WiFi 6 / 6E
Cloudová správa Nebula vs. hardwarový kontrolér
Technologie chytré antény
Jak na výběr správného přístupového bodu
Off-line návrhy wifi pokrytí
Realizované instalace

Štítek

Wireless
01.00pm - 02.00pm BST 01.00pm - 02.00pm CET 02.00pm - 03.00pm EET 12.00pm - 01.00pm GMT 03.00pm - 04.00pm TRT

Nahráno dne

June

21

2022

10.00am - 11.00am CEST

1h0m

Slovenský jazyk

Pár klikov a ste online. Kdekoľvek a kedykoľvek!

10.00am - 11.00am CEST

1h0m

Slovenský jazyk

Prezentující

Zobrazit více

Štítek

Nebula
09.00am - 10.00am BST 09.00am - 10.00am CET 10.00am - 11.00am EET 08.00am - 09.00am GMT 11.00am - 12.00pm TRT

Nahráno dne

February

24

2022

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Česky

Nový hit v naší nabídce – Ubiquiti Killer

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Česky

Prezentující

Petr Koudelka

Petr Koudelka

Senior Sales Engineer

Zobrazit více

Popis

V našem webináři Vás seznámíme s novým přístupovým bodem NWA50AX, jeho variantou NWA55AXE a dalším cenově výhodným modelem NWA90AX. Zjistíte, jak efektivně vylepšit bezdrátové sítě a zmodernizovat WiFi na nejnovější technologii 802.11ax, a to vše ve skvělých cenách.

Na webináři se zaměříme zejména na detailní představení novinky NWA50AX a dalších nových modelů AP, které se zajisté stanou silnými podněty k modernizaci bezdrátových sítí v menších provozech i ve větších strukturách z důvodu vysoké užitné hodnoty produktů v kombinaci s jejich velmi příznivou cenou.


Hlavní body webináře:
Popis nových modelů AP
Porovnání jednotlivých modelů AP mezi sebou a porovnání s vyšším modelem AP
Nezávislé porovnání Zyxel AP s konkurencí
Pochopení, kde někteří výrobci neříkají vše a prostor pro dotazy
10.00am - 11.00am BST 11.00am - 12.00pm CEST 11.00am - 12.00pm EET 09.00am - 10.00am GMT 12.00pm - 01.00pm TRT

Nahráno dne

January

25

2022

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Česky

Novinky managementu Nebula v nejnovější verzi

10.00am - 11.00am CET

1h0m

Česky

Prezentující

Petr Koudelka

Petr Koudelka

Senior Sales Engineer

Zobrazit více

Popis

Připojte se k našemu webináři, který je zaměřen na novinky cloudového managementu Nebula ve verzi 13. Podívejte se, jak vylepšit cestu vaší firmy do cloudu a jakým způsobem efektivně využít veškeré možnosti, které systém nabízí.

Na webináři se dozvíte informace o novinkách v nově uvedené verzi cloudového managementu Nebula 13. Stěžejním témata budou integrace nových modelů AP, bezpečnostní funkce na vybraných modelech AP a nové modely LTE prvků, řiditelných pomocí cloudu. Hlavní je jednoduchost ovládání přinášející efektivitu a rychlost celé integrace z jednoho místa i pro rozsáhlé decentralizované topologie.


Hlavní body webináře:
Integrace nových modelů AP
Connect & Protect je nová technologie bezpečnostních filtrací přímo na AP
BWM aplikací přímo na AP
Nové modely LTE prvků přímo řízené Nebulou
10.00am - 11.00am BST 11.00am - 12.00pm CEST 11.00am - 12.00pm EET 09.00am - 10.00am GMT 12.00pm - 01.00pm TRT